Sunday, November 7, 2010


Els Homìnids : Que les espècies associades a la divergència entre els ximpanzés i els éssers humans proto-intercanvien gens amb el temps a través de l'encreuament, abans de finalment separar-se.
En general es creu que el Pa / Homo separació es va produir al voltant de 6 - fa 8 milions d'anys, però el rellotge molecular (un mètode de càlcul de l'evolució basada en la velocitat a la qual els gens muten) suggereix la divisió de gèneres 4.6 - fa 6.200.000 anys.
Estudis previs mirar mitjà diferències genètiques entre humans i ximpanzés. El nou estudi compara les edats de seqüències de tecles dels gens dels humans moderns i els ximpanzés moderns. Algunes seqüències són més joves que altres, el que indica que els ximpanzés i els éssers humans a poc a poc separats durant un període de 4 milions d'anys.
El més jove de cromosomes humans és el cromosoma X, que és al voltant de 1,2 milions d'anys més recent que els 22 autosomes.
El cromosoma sexual X se sap que és vulnerable a la pressió selectiva.
La seva edat suggereix que va ser una divisió inicial entre les dues espècies, seguida per la divergència gradual i mestissatge que va donar lloc a més joves els gens, i després d'una separació definitiva.
Un punt de vista minoritari alternativa és que l'Homo divergir d'un avantpassat comú amb Poso potser tan aviat com 13 milions d'anys, mentre que Pa està més estretament relacionat amb el goril.
Aquesta alternativa és compatible amb les característiques única per compartir entre els éssers humans i els orangutans, com ara l'estructura dental, esmalt gruixut, estructura de la làmina de l'espatlla, el paladar posterior de gruix, d'un sol forat incisiu, la producció de estriol d'alt i la barba i el bigoti.
L'opinió generalitzada és que aquestes característiques físiques són enganyoses, però una possibilitat alternativa és que els orangutans han sofert canvis genètics més que els humans.
Si això hagués succeït, llavors l'aparent similitud genètica entre els humans i els ximpanzés no necessàriament es deu a una estreta relació evolutiva.
Aquesta teoria ha estat proposada com una explicació de per què no els primers homínids com els australopitecinos només s'assemblen més als orangutans que qualsevol dels simis africans, sinó també personatges quota única per als orangutans i els seus parents fòssils més propers, com un paladar posteror engruixida i anterior arrels zigomàtic

No comments:

Post a Comment